Bröllopsfotografering i VH!

Här kommer en riktig bildbomb ifrån underbara Louise & Sebastians Bröllop i Västerhaninge Kyrka den 15 september 2014! Det här är ett av mina absoluta favoritbröllop, vi hade så otroligt roligt tillsammans, och det var inte bara en bröllopsfotografering utan en liten hyllning till deras kärlek till varandra. Jag fick höra många spännande och privata saker som de delade med mig, och som flera av mina andra brudpar så känner jag med Louise & Sebastian att jag har fått nya vänner för livet! icon smile Bröllopsfotografering i VH! Dom bjöd verkligen på sig själva och gick utan knot med på alla mina knasiga idéer, det fnissades och skrattades emellan de få allvarligare ögonblicken, och jag var så fulltankad med kärlek när jag satte mig på tåget hem! Tusen tack Louise & Sebastian för att jag fick vara er bröllopsfotograf och få dela eran kärlek och glädje!
Jag önskar er all lycka i ert nya liv som man & hustru! / Kram

 

loasebbe1 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe2 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe3 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe4 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe5 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe6 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe7 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe8 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe9 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe10 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe11 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe12 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe13 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe14 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe15 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe16 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

Pree-Shoot vid Västerhaninge Kyrka!

I dag så blir dom här sötnosarna man & hustru i Västerhaninge Kyrka, och jag har fått äran att vara deras bröllopsfotograf. Dessa bilder tog vi under mycket fniss och larv vid deras pree-shoot den 3 augusti. Louise & Sebastian är väldigt öppna och glada, och lite småtokiga så vi passar varandra som handen i handsken! icon smile Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka!
Nu ringer Bröllopsklockarna! Dags för Bröllop! icon wink Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka!

louisesebastian1 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian2 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian3 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian4 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian5 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian6 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian7 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka!

Mobilskal ifrån Önskefoto

Har ni tänkt på hur många olika användningsområden det faktiskt finns för fotografier idag?

Man kan göra stora fina canvastavlor, vanliga förstoringar inom glas & ram, trycka ditt foto på glas, på tröjor, på väskor, almanackor och visitkort, ja användningsområdena är egentligen oändliga.

Något som jag funderat på ganska så länge är att skaffa mig ett eget mobilskal. För det första så är det bra reklam för mig som företagare eftersom folk som ser mitt skal troligtvis kommer att reagera och fråga vem som har tagit bilden. Det ger mig en chans att presentera mitt företag och kanske få en ny kund på köpet.

Men ett eget mobilskal ger dig även en chans att visa din personliga stil, vem du är och även kunna bära med dig en bild på dina nära och kära vart du än går.

Just nu så har Önskefoto en superbra kampanj när det gäller just mobilskal. Dom har hela 50% på sina skal, så du betalar endast 69.50 för ett personligt skal. Kampanjen gäller till den 31 augusti 2014. Så missa inte det! Glöm inte heller att ange rabattkoden: MOBILSKAL!
Kampanjen hittar du här >>

Funderar på vad jag skall välja för bild på mitt skal. Roligast vore ju att kunna ha ett foto på hela min familj, men att få med alla mina 6 barn på ett foto är inte det lättaste. Jag har ju en bild med de två minsta.

IMG 7461 300x300 Mobilskal ifrån Önskefoto

Eller varför inte en bild ifrån en av mina favoritplatser? Hmmmmm?

natur 199x300 Mobilskal ifrån Önskefoto

Vad skulle ni välja för bild på ett personligt mobilskal?

Torö Stenstrand

En dag i slutet av Juli så tog vi bilen och åkte ut till Torö Stenstrand. En plats som ligger så nära oss men som vi av någon anledning aldrig kommit iväg till. Ja ni vet hur det är! icon wink Torö Stenstrand Men det vart i alla fall en uppskattad liten utflykt av barnen då det fanns gott om sten att kasta och leka med! icon smile Torö Stenstrand Jag förstår att det här är ett surfparadis! icon smile Torö Stenstrand

stenstrand 1 565x800 Torö Stenstrandstenstrand 2 565x800 Torö Stenstrandstenstrand 3 565x800 Torö Stenstrandstenstrand 4 565x800 Torö Stenstrandstenstrand 5 565x800 Torö Stenstrand

Bröllop på Riddarholmen!

Den andra augusti så hade jag turen att få följa med min kollega Christell som assistent på ett bröllop på Riddarholmen. Brudparet för dagen var urgulliga Jorunn & Max!

Det var mycket roligt och lärorikt att se en annan fotograf i arbete. Christell är en otroligt varm & inspirerande människa med nära till skratt. Att se hennes interaktion med sina kunder och även andra gäster på bröllopet var oerhört peppande. Jag kom hem på kvällen & kände mig oerhört glad & boostad med energi. icon smile Bröllop på Riddarholmen!
Ibland så behöver man den där extra lilla kicken! icon wink Bröllop på Riddarholmen!

Jag önskar Jorunn & Max all lycka med sitt liv tillsammans, och Tack Christell för att jag fick följa med dig.
Jag hoppas att vattenflaskan, och att jag använde huvudet gör att jag får hänga med igen en annan gång! icon wink Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax1 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax2 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax3 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax4 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax5 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax6 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax7 800x622 Bröllop på Riddarholmen!

Dirty Ducks Jonas & Peter!

Ibland är det roligt att få göra något helt annat än vad man är van vid, så i går så kom dom här tuffa grabbarna hem till mig för att ta porträttbilder som skall hänga på deras MC klubb Dirty Ducks!
Eftersom jag i vanliga fall mestadels fotograferar utomhus så satte jag upp en provisorisk studio i mitt kök, och fixade så att jag fick en snygg ljussättning med hjälp av dagsljuslampa & reflexskärmar, en så kallad clamshell lighting.
Vart jättenöjd med resultatet.

Just nu så håller man på & renoverar fasaderna på husen där vi bor, så precis utanför mig så står det en riktigt skruttig & rostig container. Jag fick en bild i huvudet med lite grunge look så jag undrade om inte grabbarna kunde tänka sig att ställa upp & modella vid containern, och visst det kunde dom väl göra. Fast när jag bad att dom skulle sätta på sig sin “bad ass” look så vart det mest en massa garv.  icon wink Dirty Ducks Jonas & Peter! Men visst var det ett häftigt resultat?

Tack Jonas & Peter för att ni ställde upp på min knasiga idé! icon smile Dirty Ducks Jonas & Peter!

DirtyDucks1 565x800 Dirty Ducks Jonas & Peter! DirtyDucks2 565x800 Dirty Ducks Jonas & Peter!Gillar du mina bilder? Gilla mig gärna även på Facebook
Eller varför inte boka en egen fotografering?
Kontakta mig på info@kervefors.se

Söta Leia!

Den här söta lilla damen är en härligt nyfiken liten snackis som piggt hoppade framför min kamera och tjattrade glatt:
-”Jag med, jag med, ta en bild på mig.” icon biggrin Söta Leia!
Åh vem kan säga nej till en sådan liten skönhet? icon biggrin Söta Leia! <3
Sååå söt! icon smile Söta Leia!

IMG 3106 533x800 Söta Leia!

Behind the scenes – Monica & Haris

På midsommardagens bröllop så hade jag den mest glada & positiva assistent man skulle kunna tänka sig.
Nämligen min snart 11-åriga dotter. Glatt skuttade hon omkring och hämtade objektiv och andra attribut till mig.
Dessutom så dokumenterade hon allt hon kunde med mobilen, och på vägen hem så haglade frågorna. -”Mamma, var jag duktig?”, -”Mamma, tog jag fina bilder?” :), -Mamma, får jag följa med dig någon mer gång? :D!
Jag var mäkta stolt över min dotter som gjorde allt efter mammas direktiv, och det var så roligt att se hur hon försökte ta bilder genom att använda dom små tips som jag gett henne. Vem vet, kanske jag snart har en ny liten kollega? icon biggrin Behind the scenes   Monica & Haris <3

I kollaget nedan är de små bilderna tagna av henne med mobilen medan den i mitten är tagen av mig med systemkameran! icon smile Behind the scenes   Monica & Haris

behindthescenes140621 714x800 Behind the scenes   Monica & Haris

Behind the scenes av min assistent Julia 11 år! icon smile Behind the scenes   Monica & Haris

pixel Behind the scenes   Monica & Haris