Familjefotografering i ösregn!

 

Mamma Camilla kontaktade mig redan tidigt i somras och undrade om jag skulle vilja fotografera deras familj i samband med att lilla Sofia skulle döpas.
Självklart så ställde jag upp på det, och såg framför mig en mysig familjefotografering nere vid Strandvägen och på Hembygdsgården, men ack så vi bedrog oss. icon smile Familjefotografering i ösregn!
Regnet öste ner och vi fick tränga ihop oss under ett parasoll på Hembygdsgårdens Restaurang. Min kamera var under parasollet medan jag stod ute i störtfloden och kände regnet rinna ner under jackan och längs ryggraden. icon biggrin Familjefotografering i ösregn!
Inte nog med det, bäst som vi står där så exploderar plötsligt en stor glasskiva som täckte ett av borden framför oss.
Jag undrar om det inte var någon osynlig invånare på restaurangen som inte riktigt gillade att vi använde den som fotostudio! icon wink Familjefotografering i ösregn!
Men ett fint ljus fick vi i alla fall där under parasollet. icon smile Familjefotografering i ösregn! Sen följde jag med familjen hem en liten stund för att fånga några bilder i hemmiljö.
Det vart en riktigt mysigt dag trots allt!:)

dop6 565x800 Familjefotografering i ösregn!

Dop5 565x800 Familjefotografering i ösregn!

Att vänta sitt första barn!

Att vänta sitt första barn är alltid en otroligt spännande tid i ens liv.

Att vänta på en ny liten människa som man inte har en aning om vem den lilla personen är.

Att känna rörelsen i magen och veta att snart kommer du ut till oss!

Att känna en ovillkorlig kärlek till någon man ännu inte har träffat.

Nathalie & Niklas väntar sin lilla flicka om bara några veckor, och jag vet att dom har köpt en massa fina saker,
så den här lilla damen kommer säkerligen att bli ordentligt omhändertagen. icon smile Att vänta sitt första barn!
Åh kärlek, ja men det syns det väl att dom här två har i massor! icon smile Att vänta sitt första barn!

natnik1 565x800 Att vänta sitt första barn!natnik2 565x800 Att vänta sitt första barn!natnik3 565x800 Att vänta sitt första barn!natnik4 565x800 Att vänta sitt första barn!natnik5 565x800 Att vänta sitt första barn!natnik6 565x800 Att vänta sitt första barn!

Söta Sofia & Ebba!

Jag hade förmånen att få träffa dom här två gulliga tjejerna i samband med Sofias namngivningscermoni för ett litet tag sedan. Båda två var söta som socker. icon smile Söta Sofia & Ebba!
När barnen är lite större så brukar jag leka lite med dom för att få en bättre kontakt, med mig i fickan hade jag även några små plastdjur som jag planerat att dela ut. Där fanns två kossor, en häst och ett litet får. Jag tänkte att den som får fåret blir säkert besviken. Det är väl lite häftigare med en ko eller en häst, eller?
Ebba var lite försiktig i början men när vi började prata om vad hon hade hade för favoritdjur så sken hon genast upp och utbrast glatt. BÄ! Sen började hon sjunga bäbä vita lamm. Gissa om det var en fotograf som drog en lättad och lycklig fotograf som försiktigt stoppade handen i fickan och kunde plocka upp ett litet bä! icon wink Söta Sofia & Ebba! Jag tror faktiskt att jag fick några pluspoäng hos Ebba där! icon wink Söta Sofia & Ebba!

När jag skulle gå hemåt så frågade Ebba mig vad jag skulle göra nu, jo jag skulle ju faktiskt gå hem till alla mina barn.
Nästa fråga vart raskt, -“Vad heter dom?” Jag berättade alla namn och hon tittade storögt på mig. Ja jag har många barn förstår du sa jag och visade på fingrarna. Ebba vart alldeles tyst men man såg att hjärnan jobbade för högtryck, och så säger hon plötsligt. -” Oj! Du måste köpa många smörgåsar, orkar du bära hem dom?”
Hahaha, så otroligt gulligt! icon smile Söta Sofia & Ebba!

Lillasyster Sofia var också en riktig liten solstråle. Hennes mamma och jag lade henne på köksbordet i ett fint fönsterljus på en filt. Mamma agerade bakgrund, och då började Sofia plötsligt att le, och nästan skratta. Det ena leendet större än det andra och jag vart alldeles varm i magen. Snälla unge sluta inte, jag kan stå här hela dagen med min kamera. icon smile Söta Sofia & Ebba!
Sofia & Ebba ni gjorde min dag! Kram på Er! icon smile Söta Sofia & Ebba!

 

Dop3 565x800 Söta Sofia & Ebba!Dop4 565x800 Söta Sofia & Ebba!

Bröllopsfotografering i VH!

Här kommer en riktig bildbomb ifrån underbara Louise & Sebastians Bröllop i Västerhaninge Kyrka den 15 september 2014! Det här är ett av mina absoluta favoritbröllop, vi hade så otroligt roligt tillsammans, och det var inte bara en bröllopsfotografering utan en liten hyllning till deras kärlek till varandra. Jag fick höra många spännande och privata saker som de delade med mig, och som flera av mina andra brudpar så känner jag med Louise & Sebastian att jag har fått nya vänner för livet! icon smile Bröllopsfotografering i VH! Dom bjöd verkligen på sig själva och gick utan knot med på alla mina knasiga idéer, det fnissades och skrattades emellan de få allvarligare ögonblicken, och jag var så fulltankad med kärlek när jag satte mig på tåget hem! Tusen tack Louise & Sebastian för att jag fick vara er bröllopsfotograf och få dela eran kärlek och glädje!
Jag önskar er all lycka i ert nya liv som man & hustru! / Kram

 

loasebbe1 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe2 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe3 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe4 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe5 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe6 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe7 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe8 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe9 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe10 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe11 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe12 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe13 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe14 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe15 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

loasebbe16 565x800 Bröllopsfotografering i VH!

Pree-Shoot vid Västerhaninge Kyrka!

I dag så blir dom här sötnosarna man & hustru i Västerhaninge Kyrka, och jag har fått äran att vara deras bröllopsfotograf. Dessa bilder tog vi under mycket fniss och larv vid deras pree-shoot den 3 augusti. Louise & Sebastian är väldigt öppna och glada, och lite småtokiga så vi passar varandra som handen i handsken! icon smile Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka!
Nu ringer Bröllopsklockarna! Dags för Bröllop! icon wink Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka!

louisesebastian1 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian2 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian3 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian4 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian5 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian6 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka! louisesebastian7 565x800 Pree Shoot vid Västerhaninge Kyrka!

Mobilskal ifrån Önskefoto

Har ni tänkt på hur många olika användningsområden det faktiskt finns för fotografier idag?

Man kan göra stora fina canvastavlor, vanliga förstoringar inom glas & ram, trycka ditt foto på glas, på tröjor, på väskor, almanackor och visitkort, ja användningsområdena är egentligen oändliga.

Något som jag funderat på ganska så länge är att skaffa mig ett eget mobilskal. För det första så är det bra reklam för mig som företagare eftersom folk som ser mitt skal troligtvis kommer att reagera och fråga vem som har tagit bilden. Det ger mig en chans att presentera mitt företag och kanske få en ny kund på köpet.

Men ett eget mobilskal ger dig även en chans att visa din personliga stil, vem du är och även kunna bära med dig en bild på dina nära och kära vart du än går.

Just nu så har Önskefoto en superbra kampanj när det gäller just mobilskal. Dom har hela 50% på sina skal, så du betalar endast 69.50 för ett personligt skal. Kampanjen gäller till den 31 augusti 2014. Så missa inte det! Glöm inte heller att ange rabattkoden: MOBILSKAL!
Kampanjen hittar du här >>

Funderar på vad jag skall välja för bild på mitt skal. Roligast vore ju att kunna ha ett foto på hela min familj, men att få med alla mina 6 barn på ett foto är inte det lättaste. Jag har ju en bild med de två minsta.

IMG 7461 300x300 Mobilskal ifrån Önskefoto

Eller varför inte en bild ifrån en av mina favoritplatser? Hmmmmm?

natur 199x300 Mobilskal ifrån Önskefoto

Vad skulle ni välja för bild på ett personligt mobilskal?

Torö Stenstrand

En dag i slutet av Juli så tog vi bilen och åkte ut till Torö Stenstrand. En plats som ligger så nära oss men som vi av någon anledning aldrig kommit iväg till. Ja ni vet hur det är! icon wink Torö Stenstrand Men det vart i alla fall en uppskattad liten utflykt av barnen då det fanns gott om sten att kasta och leka med! icon smile Torö Stenstrand Jag förstår att det här är ett surfparadis! icon smile Torö Stenstrand

stenstrand 1 565x800 Torö Stenstrandstenstrand 2 565x800 Torö Stenstrandstenstrand 3 565x800 Torö Stenstrandstenstrand 4 565x800 Torö Stenstrandstenstrand 5 565x800 Torö Stenstrand

Bröllop på Riddarholmen!

Den andra augusti så hade jag turen att få följa med min kollega Christell som assistent på ett bröllop på Riddarholmen. Brudparet för dagen var urgulliga Jorunn & Max!

Det var mycket roligt och lärorikt att se en annan fotograf i arbete. Christell är en otroligt varm & inspirerande människa med nära till skratt. Att se hennes interaktion med sina kunder och även andra gäster på bröllopet var oerhört peppande. Jag kom hem på kvällen & kände mig oerhört glad & boostad med energi. icon smile Bröllop på Riddarholmen!
Ibland så behöver man den där extra lilla kicken! icon wink Bröllop på Riddarholmen!

Jag önskar Jorunn & Max all lycka med sitt liv tillsammans, och Tack Christell för att jag fick följa med dig.
Jag hoppas att vattenflaskan, och att jag använde huvudet gör att jag får hänga med igen en annan gång! icon wink Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax1 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax2 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax3 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax4 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax5 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax6 565x800 Bröllop på Riddarholmen!

jorunnmax7 800x622 Bröllop på Riddarholmen!

Dirty Ducks Jonas & Peter!

Ibland är det roligt att få göra något helt annat än vad man är van vid, så i går så kom dom här tuffa grabbarna hem till mig för att ta porträttbilder som skall hänga på deras MC klubb Dirty Ducks!
Eftersom jag i vanliga fall mestadels fotograferar utomhus så satte jag upp en provisorisk studio i mitt kök, och fixade så att jag fick en snygg ljussättning med hjälp av dagsljuslampa & reflexskärmar, en så kallad clamshell lighting.
Vart jättenöjd med resultatet.

Just nu så håller man på & renoverar fasaderna på husen där vi bor, så precis utanför mig så står det en riktigt skruttig & rostig container. Jag fick en bild i huvudet med lite grunge look så jag undrade om inte grabbarna kunde tänka sig att ställa upp & modella vid containern, och visst det kunde dom väl göra. Fast när jag bad att dom skulle sätta på sig sin “bad ass” look så vart det mest en massa garv.  icon wink Dirty Ducks Jonas & Peter! Men visst var det ett häftigt resultat?

Tack Jonas & Peter för att ni ställde upp på min knasiga idé! icon smile Dirty Ducks Jonas & Peter!

DirtyDucks1 565x800 Dirty Ducks Jonas & Peter! DirtyDucks2 565x800 Dirty Ducks Jonas & Peter!Gillar du mina bilder? Gilla mig gärna även på Facebook
Eller varför inte boka en egen fotografering?
Kontakta mig på info@kervefors.se

Protected: Bröllop på Häringe Slott

This content is password protected. To view it please enter your password below:

pixel Bröllop på Häringe Slott