Dags att åka på semester

Som bröllopsfotogaf är det inte alltid lätt att ha semester, då alla andra brukar ha semester. Under sommaren är det ganska så många bröllop som jag bokas in på och då är det dumt att tacka nej bara för att man ska ha semester. Det gör att jag och min fru, tar semester lite senare. Hon jobbar med trappstädning Stockholm, och kan styra lite med när hon ska vara ledig från trappstädningen. Vi brukar passa på att åka då det är som minst bröllop, det är vissa perioder det är lite färre. 

Vart ska vi styra kosan

Vi har ännu inte bokat någon resa, men en resa utomlands får det allt bli. Det ska vara sol, värme, sandstrand och god mat. Det gillar vi båda två. Snö och kyla är inte vår grej. Nog för att det kan bli vackra bilder med snö och is, men att semestra i det? Nej tack!

Vi har åkt till en massa olika ställen genom åren, och det finns så klart favoriter. Sedan är det även kul att upptäcka nya ställen med. I år lutar det dock ett enkelt val och det är Gran Canaria. Det är hyfsat nära med flyget, det är varmt året om och det finns mycket att göra om man vill och det går att slappa om man vill. Vi har åkt dit flera gånger förr och känner även många bofasta som vi umgås med när vi är där.

27 Aug 2018

Besök Ljusgiganten.se för att hitta led lampor till fotograferingen