En lokal för många tillfällen

Den svenska kyrkan är på många sätt väldigt progressiv, i enlighet med det svenska samhället. Det är skönt att det finns en religiös bas som faktiskt står öppen för alla och envar, vid olika tillfällen i livet. De flesta religioners grund handlar om kärlek och ett budskap om att man ska vara god mot sin näste och det är just den känslan man faktiskt för det mesta får i de svenska kyrkorna.

Musikkoncerter

Svenska kyrkan i Helsingborg är en förebild i detta, här anordnas bröllop på det vis som brudparen själva önskar, och man kan använda kyrkan som lokal för konserter i Helsingborg. Ingen annanstans får man samma fantastiska akustik som inne i en kyrka, så det är en stor tillgång att man tillåts använda den i musiksammanhang.

En magisk plats

Dop, konfirmationer och bröllop i Helsingborg hålls ju givetvis också ofta i kyrkan där och stämningen är precis så magisk som man drömmer om. Även om man inte är troende så slås man av ett lugn och en känsla av frid när man besöker kyrkan och det är egentligen allt man kan önska sig.

Just bröllop blir sagolika i kyrkan, miljön är som klippt och skuren för seriös romantik. Som bröllopsfotograf har man fotograferat mången brudpar i kyrkan och det blir i regel just de bilderna som ramas in på hedersplatsen i hemmen sedan. Kyrkan tillför något som är svårt att sätta ord på.

3 Feb 2017

Besök Ljusgiganten.se för att hitta led lampor till fotograferingen