Tips för dig som vill bli rökfri innan bröllopet!

Ditt bröllop är kanske en av de allra viktigaste dagarna i ditt liv och då vill du inte att en endaste negativ sak ska kunna förstöra denna dag. Har du ett datum spikat för giftermålet så bör du dessutom bestämma en dag som är den första dagen i ditt rökfria liv. Jag vet att det kan vara svårt att sluta, därför så har jag några tips för dig som kanske underlättar.

Mina tips

Jag har valt att dela med mig av några av de tips som jag själv tycker är bra och också några som jag fått till mig av andra genom åren. De kanske inte alla passar dig men förhoppningsvis får du lite inspiration och hjälp på vägen. 

  • Säg till alla som du känner att du vill sluta röka. De kan då hjälpa dig att stå emot begäret när det känns extra starkt. 
  • Sluta inte på direkten. Bestäm ett datum som du ska vara rökfri och se till att dra ner på antalet cigaretter du röker per dag till dess.
  • Skaffa dig bra hjälpmedel. Nikotinplåster hjälper faktiskt mycket bra men ännu bättre är en el-cigarett. De kan du köpa online hos eqcigs.se och är ett bra sätt att ersätta den sedvanliga cigaretten. 
  • Säg nej! Många av dina rökande vänner glömmer säkerligen av att du valt att sluta röka och kommer att erbjuda dig en cigg ibland. Säg nej tack och påminn dem om ditt beslut. 

Med hjälp av dess små tips hoppas jag att du kan hitta rätt metod att bli rökfri innan du ska gifta dig så slipper du vara en slav under nikotinet på den vackraste dagen i ditt liv. 

21 Jun 2017

Besök Ljusgiganten.se för att hitta led lampor till fotograferingen